Over Totaal Schoon

ja

Over Totaal Schoon

 

Ons concept

Wij hebben een uniek concept ontwikkeld waarin wij hebben gekeken naar de meest voorkomende problemen die klanten en opdrachtgevers maar ook medewerkers bij elk gemiddeld schoonmaakbedrijf ondervinden.

Daarnaast leren wij van onze eigen ervaringen en de feedback van onze klanten, medewerkers en mede-ondernemers. Het unieke totaal-servicepakket en de systemen daarachter, zijn volledig samengesteld door Totaal Schoon en worden door geen enkel ander schoonmaakbedrijf geleverd.

 

Selina Levens - Directrice

Selina Levens – Directrice

.

Totaal Schoon maakt het verschil !

Buiten al onze diensten, unieke services, systemen en bedrijfsvoering, blijven wij streven naar perfectie. Wij zijn aangesloten bij branche-gerelateerde organisaties. Daarnaast zorgen we voor veiligheid en goede arbeidsomstandigheden (ARBO) en beschikken wij over goed geschoolde medewerkers.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is bij ons van zelf sprekend. Tevens staat Totaal Schoon aangeschreven als erkend leerbedrijf. Wij helpen studenten graag met de praktijkbegeleiding tijdens hun studie.

Met onze unieke systemen, doordachte bedrijfsvoering en positieve manier van leidinggeven, maken wij het verschil! “Dit bedrijf is mijn passie, mijn hart, mijn toekomst en de toekomst van onze geweldige medewerkers!“Aldus Selina Levens – Directrice schoonmaakbedrijf Totaal Schoon en Helpelientje.